Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

την μερα που γιορταζουν τα αδεσποτακια



  όλα τα ζωακια αξιζουν ένα σπιτακι όλα τα ζωακια αξιζουν την αγαπη μας


  αυτα μπορουν ανα ζησουν χωρις εμας , εμεις μπορουμε χωρις αυτα  

6 σχόλια:

  1. Ο ένας χρειάζεται τον άλλο, είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας! Φαντάσου τι άσχημος θα'ταν ο κόσμος εάν υπήρχε μόνο ο άνθρωπος. Πολλά φιλιά καλή μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα και εδώ.. τι όμορφο σπιτάκι είναι αυτό.. Να ευχαριστήσω το Δελφινάκι μου που με έφερε σε ένα μέρος όπου είναι χριστούγεννα όλο το χρόνο... Φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ομορφες φωτο...εννοειται πως τα χρειαζομαστε κι εμεις,μας κανουν τοσο καλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ήξερα ότι ήταν η μέρα που γιόρταζαν τα αδεσποτάκια. Κι αν έχουμε μαζέψει στο πατρικό μου και ακόμα μαζεύουν η αδελφή και ο μπαμπάς μου. Γάτες, σκύλους, περιστέρια, χελώνες. Αλλά από επιθέσεις ζώων αλλά τα περισσότερα από επιθέσεις/παραμέληση ανθρώπινων "ζώων"!!! Αν δω άνθρωπο να κακοποιεί ζωντανό, μπορεί και να γίνει φονικό!
    Προχτές θάψαμε την Λουλούκα. Μια γάτα που είχε μαζέψει ο μπαμπάς μου πριν 10 χρόνια. Άφησε την τελευταία της πνοή. Πρέπει να ήταν 13 ετών. Ήταν πληγωμένη από τότε παλιά και δεν περπατούσε καλά. Της επιτέθηκαν κάτι σκυλιά τώρα και δεν μπόρεσε να γλυτώσει. Άστα. Ακόμα τη σκέφτομαι:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια αξιέπαινη δημοσίευση γι΄ αυτές τις κακόμοιρες ψυχές!Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι από καρδιάς, η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίσει την καρδιά σου με αγάπη και γαλήνη!! Καλό Πάσχα σε σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή